SALİHLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI

STSO HABERLER

Güncel haberlerimizi buradan takip edebilirsiniz

Gezgin kadınlar Salihli’de..

Gezgin kadınlar Salihli’de dünya kadınlarını anlattı

Salihli TSO’lu Kadın Girişimciler, hemcinslerini ödüllendirdi

12.07.2022

Salihli TSO’nun meclisinde enerji hakkında bilgilendirme yapıldı

Salihli TSO’lu Kadın Girişimciler, hemcinslerini ödüllendirdi

Başarılı kadınları ödüllendirerek onurlandırmayı ve cesaretlendirmeyi bir gelenek haline getiren Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu, Salihlili kadınlara girişimcilik ve onur ödülleri takdim etti.

2022-7-27

Salihli Garı’ndaki Atatürk panosu yenilendi

Atatürk’ün Salihli’ye gelişi ile ilgili bilgilerin yer aldığı tarihi gardaki tabela, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yenilendi ve daha dikkat çekici bir hale getirilerek ışıklandırıldı.

2022-8-9

Üniversite sınavında başarılı olan öğrencilere Salihli TSO’dan ödül

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası, üniversite sınavında ilk 3 bine giren öğrencileri ödüllendirdi. Aynı okulda okuyan 3 öğrenci de tercihlerini Manisa ve Ankara’daki üniversitelerin Tıp Fakülteleri’ne kullandı.

2022-9-1

Kula ve Selendi’nin sorunlarına Salihli TSO’da çözüm arandı

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası’nda bir araya gelen Kula ve Selendi’deki meslek kuruluşlarının temsilcileri, ilçelerindeki sorunları maddeler halinde sıralayarak, çözülmesi konusunda destek talebinde bulundu.

2022-9-14