SALİHLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI

STSO HABERLER

Güncel haberlerimizi buradan takip edebilirsiniz

Gezgin kadınlar Salihli’de..

Gezgin kadınlar Salihli’de dünya kadınlarını anlattı

Salihli TSO’lu Kadın Girişimciler, hemcinslerini ödüllendirdi

12.07.2022

Salihli TSO’nun meclisinde enerji hakkında bilgilendirme yapıldı

Kadın girişimcilere Halkbank kredileri anlatıldı

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası’nın Kadın Girişimciler Kurulu’nun organizasyonuyla bir araya gelen Salihlili kadınlara Halkbank’ın girişimci kredileri hakkında bilgi verildi.

2022-10-20

Yeni meclis ve yönetim göreve başladı

17 meslek grubundan 38 meclis üyesi geçtiğimiz günlerde yapılan seçimle belirlendi. Yeni meclis, meslek komiteleri üyelerinin de katılımıyla ilk toplantısını yaptı.

2022-10-28

Girişimci kadınlar, tanıtım stantlarında hünerlerini sergiledi

Salihli TSO Kadın Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen etkinlik, şenlik havasında gerçekleşti. Toplam 100 stantta, kadınlar kendi el emeğiyle meydana getirdikleri ürünleri sergiledi ve satışını yaptı.

2022-10-31

Salihli TSO’nun 37 Meclis üyesine plaket takdim edildi

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası’nın son meclis toplantısında, dört buçuk yıl boyunca görev yapmış olan Meclis üyeleri plaketle onurlandırıldı.

2022-10-4

Salihli TSO üyeleri 14 Ekim’de sandık başına gidecek

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası, Salihli, Kula ve Selendi’de faaliyet gösteren üyeleri için sandığa gitme tarihini 14 Ekim 2022 Cuma günü olarak belirledi.

2022-10-6

Ünlü şairler “İkindi’den Sonra Şiir” etkinliğinde buluştu

Hidayet Karakuş ve Habib Bektaş gibi usta yazar ve şairleri bir araya getiren şiir etkinliği büyük ilgi gördü. Salihli TSO’nun Sardes Konferans Salonu’nda adeta şiir ziyafeti sunuldu.

2022-10-7

Salihli TSO’lu Kadın Girişimciler, hemcinslerini ödüllendirdi

Başarılı kadınları ödüllendirerek onurlandırmayı ve cesaretlendirmeyi bir gelenek haline getiren Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu, Salihlili kadınlara girişimcilik ve onur ödülleri takdim etti.

2022-7-27

Salihli Garı’ndaki Atatürk panosu yenilendi

Atatürk’ün Salihli’ye gelişi ile ilgili bilgilerin yer aldığı tarihi gardaki tabela, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yenilendi ve daha dikkat çekici bir hale getirilerek ışıklandırıldı.

2022-8-9

Üniversite sınavında başarılı olan öğrencilere Salihli TSO’dan ödül

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası, üniversite sınavında ilk 3 bine giren öğrencileri ödüllendirdi. Aynı okulda okuyan 3 öğrenci de tercihlerini Manisa ve Ankara’daki üniversitelerin Tıp Fakülteleri’ne kullandı.

2022-9-1

Kula ve Selendi’nin sorunlarına Salihli TSO’da çözüm arandı

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası’nda bir araya gelen Kula ve Selendi’deki meslek kuruluşlarının temsilcileri, ilçelerindeki sorunları maddeler halinde sıralayarak, çözülmesi konusunda destek talebinde bulundu.

2022-9-14