Salihli Vizyon 100. yıla özel yayınlandı

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası’nın yayını olan Salihli Vizyon Dergisi’nin yeni sayısı Cumhuriyet’in 100. yılı konseptiyle hazırlandı. 100. yıl konusu kapağın yanı sıra içerikte de ağırlıklı olarak yer aldı.

2023-11-16

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası’nın periyodik yayını olan Salihli Vizyon Dergisi, Ekim sayısında “Cumhuriyet’in 100. Yılı” temasıyla hazırlandı.  Derginin 68. sayısının kapağında Türk Bayrağı ve Atatürk’e yer verildi.

Salihli’nin yanı sıra Kula ve Selendi’deki tüccar, sanayici ve esnafın bağlı olduğu Salihli Ticaret ve Sanayi Odası’nın 2005 yılından bu yana düzenli olarak yayınlanan Salihli Vizyon Dergisi’nin içeriğinde de 100. yıl temasına uygun yazılara yer verildi.

“Yüz akımız Cumhuriyet” başlığı ile yayınlanan derginin başyazısında Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel,  “Atatürk’ün bize miras bıraktığı en değerli armağan olan Cumhuriyet’i 100 yıldır yaşatmaktan ve ona sahip çıkarak çağdaş dünya ile aynı kulvarda yürümekten kıvanç duyuyoruz” yorumunu yaptı.

Salihli’nin Cumhuriyet ile geçen 100 yıl içinde büyük bir atılım yaparak gerek tarımsal üretimde, gerekse de sanayi alanında geliştiğine vurgu yapan Yüksel, görüşlerini ve minnettarlığını şöyle dile getirdi:

“Bağımsız, çağdaş, üretken bir ülke haline gelmemizi Cumhuriyet’e borçlu olduğumuzun farkındayız. Bize bu büyük onuru ve gururu yaşatan yüce önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e ne kadar teşekkür etsek azdır. Cumhuriyet bizim olmazsa olmazımızdır.”