Yüksel, Belçika’da AB Odalar Birliği Genel Kurulu’nda

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, TOBB Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı sıfatıyla Avrupa Odalar Birliği Genel Kurulu’nda Türkiye’yi temsil eden komisyonda yer aldı.

2024-6-14

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile TOBB Avrupa Birliği Uyum Komisyonu üyeleri, Belçika’nın Antwerp şehrinde gerçekleştirilen Avrupa Odalar Birliği Genel Kurulu “Eurochambres Congress 2024”e katıldı. ?Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel de AB Uyum Komisyonu Başkanı olarak heyette yer aldı.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Başkan Yardımcılığı görevini yürüttüğü Avrupa Odalar Birliği (Eurochambres) Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, Dünya Odalar Federasyonu Başkanı olarak uluslararası işbirliği, ekonomik entegrasyonun güvenlik ve ekonomik refahın önkoşulu olduğunu vurgulayarak, görüşlerini aktardı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği heyeti,  Genel Kurul’da Avrupa Parlamentosu seçimleri dahil, Avrupa ekonomilerini etkileyen konularda görüş alış verişinde bulundu.