Salihlili Kadın Girişimciler’in tanıtım günlerinde bayram havası

Salihli TSO’nun Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, “Fark Yaratan Kadın Girişimciler Tanıtım Günleri” etkinliğinde 120 kadını bir araya getirerek, el emeği ürünlerini sergilemelerine imkan sağladı. Tanıtım günlerinin açılış töreninde yer alan bando, step ve tango gösterileri katılımcılara renkli ve eğlenceli anlar yaşattı.

2024-5-16

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Haftası etkinlikleri çerçevesinde; "Fark Yaratan Kadın Girişimcilerin Tanıtım Günleri” etkinliğini gerçekleştirdi.

Bu yıl 8.’si düzenlenen Tanıtım Günleri'nde, Salihlili 120 girişimci kadın el emeği ürünlerini sergileme imkanı buldu.

230 masanın yerleştirildiği Kent Meydanı’nda gerçekleştirilen Tanıtım Günleri’ne Salihli Kaymakam Vekili, Ahmetli Kaymakamı Mehmet Akif Temur, Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, Salihli TSO Meclis Başkanı Süleyman Oral, Emniyet Müdürü Burhan Demirkıran, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Yenen, siyasi partilerin ilçe başkanları, meslek odaları başkanları, Salihli TSO Meclis üyeleri, kurum müdürleri ve Salihli halkı katıldı.

Salihli TSO Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Benay Oral'ın konuşmalarıyla başlayan Tanıtım Günleri’nde Ahmetli Kaymakamı Temur ile Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel,  kadınların emeklerini öven ve daha fazla çalışmalarını teşvik eden birer konuşma yaptı.

Etkinlikte Salihli Merkez Anadolu Lisesi Bando Takımı’nın gösterisi büyük ilgi gördü. Törende ayrıca  Açı Koleji’nin müzik dinletisi, zeybek ve ritim gösterisi, Bahçeşehir Koleji’nin step ve tango gösterisi, Yasemin Şahin eşliğinde kaşık gösterisi ve ritim çalışması, Salihli TSO Kadın Girişimciler Kurulu üyelerinin ritim gösterileri coşkuyla izlendi.

Salihlili girişimci kadınlar Selime Şiriner ve Melek Tonyalı da konuşma yaparak girişimcilik öykülerini anlattı. Gösteriler, Salihli halkı tarafından ilgiyle takip edildi.

Geç saatlere kadar süren organizasyonun çok başarılı geçtiğini belirten Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Benay Oral, buradan elde edilen geliri eğitim alanına kanalize edeceklerini ifade etti.