Kadın girişimcilere Halkbank kredileri anlatıldı

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası’nın Kadın Girişimciler Kurulu’nun organizasyonuyla bir araya gelen Salihlili kadınlara Halkbank’ın girişimci kredileri hakkında bilgi verildi.

2022-10-20

“Girişimciliğin Altın Anahtarları Halkbank Girişimci Destek Kredileri” başlığı ile gerçekleştirilen konferansta moderatörlüğü Mali Müşavir Süreyya Dönmez yaptı. Halkbank Salihli Şube Müdürü Mikdat Işıldak, banka personelleri Ü. Utku Karahan ve Mustafa Uyar’ın yanı sıra Mali Müşavirler Tolga Yazar ve Faruk Bulut da konferansın konuk katılımcıları oldu.

Salihli TSO Girişimci Kadınlar Kurulu Başkanı Benay Oral, kadınları bilinçlendirmeye ve ekonomiye kazandırmaya yönelik yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Oral, sermaye bulma konusunda sıkıntı çeken girişimcilere yönelik bu toplantıyı organize ettiklerini belirtti.

Halkbank yetkilileri konferansta bankanın sunduğu Kadın Girişimci Kredisi’nin limitleri, kimlerin faydalanabileceği, geri ödeme koşulları gibi detaylı açıklamalarda bulundu. Ayrıca Genç Girişimci Kredisi, Tekno Girişimci Kredisi, Cesur Girişimci Kredisi Usta Girişimci Kredisi ve Halk Girişimci Kredisi hakkında da açıklamalar yapıldı.

Halkbank’ın genç girişimcilere yatırım destek kredisi (KGF) şartları sıralandı ve kredi limitinin azami 1 milyon TL’sı olduğu ifade edildi.

Salihli TSO’nun Sardes Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Halkbank’ın girişimci kredilerinin tanıtıldığı konferansa Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, Meclis Başkanı Süleyman Oral, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Taner Kalay ve Günay Topkaya, Yönetim Kurulu Üyesi Turgut Yenidünya ve Salihli’deki meslek odaları başkanları da katıldı.

İbrahim Yüksel, bu tür bilgilendirmelerin yararlı olduğunu belirterek, konferansın organizasyonunu sağlayan kadın girişimcileri kutladı ve bilgi veren uzmanlara teşekkür etti.

İş çevrelerinden de yoğun katılımın sağlandığı konferansın sonunda Halkbank Müdürü Işıldak ve diğer katılımcılara odanın anı objeleri İbrahim Yüksel tarafından takdim edildi.