26.06.2017
Gündoğdu Gıda en hızlı büyüyen 66. şirket

Salihli OSB’de peynir üretimi yapan Gündoğdu Gıda Ltd. Şti., Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde TEPAV ve AllWorld Network işbirliğinde gerçekleştirilen en hızlı büyüyen şirketler sıralamasında ilk 100’e girerek geçtiğimiz aylarda ödüllerini almıştı. Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, ekonomi alanında başarılarıyla Salihli’nin adını Türkiye genelinde duyuran firmanın yöneticilerini ziyaret ederek, tebriklerini sundu.

“Türkiye 100” sıralamasında 66. sırada yer alan Gündoğdu Gıda’nın İşletme Müdürü Selim Ademoğlu,  Salihli TSO heyetine üretimleri ile ilgili bilgi vererek, peynirde farklı çeşitler denediklerini ve 26 çeşit peynir üretimi yaptıklarını anlattı. Bohça peynirinin Salihli peyniri olarak marketlerde satıldığını belirten Ademoğlu, şimdi de Mesir Peyniri üretimi için hazırlık yaptıklarını belirtti. Günlük 80 ton sütü işlediklerini ve Salihli’nin en kaliteli sütlerini topladıklarını kaydeden Ademoğlu, Salihli OSB’nin ikinci kısmında da tesis açmayı planladıklarını ifade etti.

Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel,  fabrika ziyaretinde Salihli’de faaliyet gösteren Gündoğdu Gıda ve Rella Gıda'nın  Türkiye genelinde gösterdikleri bu başarılardan duydukları memnuniyeti dile getirdi. “Geçtiğimiz yıl Allco ve Cici Süt’ün bağlı olduğu Cici Çikolata en hızlı büyüyen ilk 100’de yer almıştı. Bu yıl da yine OSB’de faaliyet gösteren Gündoğou ve Rella Gıda Salihli’nin temsilcisi olarak listede yer aldı. Sizlerin başarıları bizi gururlandırıyor. Oda olarak her türlü katkıya ve yardıma hazırız. Başarılarınız daim olsun” dedi.