18.12.2017
Salihli TSO’dan öğrencilere 1600 mont

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası, eğitime yönelik yardımlarından birini daha gerçekleştirdi. Toplam 1600 kışlık mont yardımını öğrencilere ulaştırma kararı alan Salihli TSO Yönetim Kurulu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek’e montların teslimatı konusunda bilgi alışverişinde bulundu. Oda’nın Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen törene Meclis Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Salihli TSO Kadınlar Birliği Yönetimi de katıldı.

Eğitime her türlü desteği sunduklarını belirten Salihli TSO Başkanı İbrahim Yüksel, geçtiğimiz yıl 1200 adet mont dağıttıklarını, bu yıl mont adedini 1600’e çıkardıklarını belirtti.  TOBB’dan gönderilen yardım miktarına Oda olarak da katkıda bulunduklarını anlatan Yüksel, üyelerinin bulunduğu Kula ve Selendi’de de ihtiyaç sahiplerinin tespit edilerek, okul idarecileri aracılığıyla öğrencilere ulaşmayı planladıklarını kaydetti. Yüksel, dağıtımın geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi TSO Kadınlar Birliği tarafından gerçekleştirildiğini ifade etti.

Salihli TSO’nun eğitime yönelik yardımlarını memnuniyetle karşıladıklarını belirten Salihli Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek de, Oda yönetimini bu katkıdan dolayı tebrik etti. Dilek, dağıtımda kenar mahallelerdeki okullara ağırlık verilmesinin daha yararlı olacağını ifade etti.

Salihli TSO Kadınlar Birliği Başkanı Benay Oral, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden aldıkları listeden okulları tespit edeceklerini ve dağıtımının en iyi şekilde yapılmasını sağlayacaklarını kaydetti.

turePn,!��