18.12.2017
Salihli ve Turgutlu iş dünyası deneyimlerini paylaştı

Salihli TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanı, komşu oda Turgutlu TSO’yu ziyaret etti. İki odanın yöneticileri ortak istişare ve kıyaslama toplantısı yaparak, görüş ve bilgi alışverişi gerçekleştirdi.

Ziyarete Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, Meclis Başkanı Süleyman Oral, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Taner Kalay ve Günay Topkaya ile Üyeler Yunus Kaya, Cemalettin Tosun, Bayram Emir Yorguncu ve Genel Sekreter Levent Kılınçaslan katıldı.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Oda’nın gerçekleştirdiği projeleri anlattı. TUTSO olarak Zafer Kalkınma Ajansı desteğiyle kendi enerjilerini ürettiklerini belirten Aydın, bunu bir adım ileriye taşıyarak ürettikleri enerjiyi satar hale gelmeyi hedeflediklerini anlattı.

Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, Oda olarak yürüttükleri sektörel analizler hakkında bilgi verdi. Sektör sorunlarını tespit etme ve çözümler üretme konusunda yapılan çalışmaların önemli olduğunu, tüm sektörlerdeki üyelerin nabzını tutabildiklerini vurgulayan Yüksel, Salihli’ye Gümrük Müdürlüğü kurulması ve ilçeye doğalgaz getirilmesi konusunda bakanlık nezdinde girişimlerde bulunduklarını da kaydetti.

Ortak toplantıların sık sık düzenlenmesi konusunda fikir birliğine varılan toplantıda Turgutlu TSO’dan Meclis Başkanı Yavuz Semizler, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Metin Eğerci ve Nazım Balyapan, Yönetim Kurulu Üyeleri Zeynel Yaşar, İsmail Ulcay, Yunus Oğan, Halil Artan ve Genel Sekreter Nevzat Avcı hazır bulundu.