13.04.2021
Salihli TSO ile Akhisar TSO personeli kıyaslama yaptı

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası personeli, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası’na giderek, iki Oda’nın uygulamaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) Kalite Yönetim ve Akreditasyon çalışmaları çerçevesinde gerçekleştirilen kıyaslama toplantısına Salihli TSO Genel Sekreteri Levent Kılınçaslan, Muhasebe Memuru Adem Yardımcı, Kalite Yönetim ve Akreditasyon Sorumlusu Mithat Sarp ve Ulaştırma ve Muamelat Memuru Ali Kaya katıldı.

Kıyaslama toplantısına Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Mustafa Helvacıoğlu, Muhasebe Memuru Ayşe Kurt ve Kalite Yönetim ve Akreditasyon Sorumlusu Bilgen Mısırlı ev sahipliği yaptı.

Manisa’nın iki güçlü Odası arasında bir gün boyunca süren yoğun bir mesai ile tüm akreditasyon maddeleri üzerinde kıyaslama yapıldı. Katılımcılar, iki odanın kalite ve TOBB akreditasyon sistemi dahilinde yapmış olduğu iyi uygulamaları karşılaştırdı ve sonuçları değerlendirdi.