29.05.2020
Salihli TSO’dan ihtiyaç sahiplerine Ramazan yardımı

Her yıl iftar çadırları kurarak Salihli, Kula ve Selendi’de binlerce kişiye zengin bir menüyle sıcak yemek sunmayı bir gelenek haline getirmiş olan Salihli Ticaret ve Sanayi Odası, korona virüs salgını nedeniyle bu yıl bu geleneğini sürdüremeyecek. Oda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden gönderilen 60 bin TL’lik yardıma kendi bütçesinden de 30 bin TL ilave yaparak, toplam 90 bin TL’lik hediye çeki dağıtma kararı aldı.

Yaklaşan Ramazan ayı öncesi, bu yılki yardım uygulamalarında değişikliğe gittiklerini belirten Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, bu konuda şu bilgileri verdi:

“Bu yıl 90 bin TL’lik Ramazan yardımı bütçesi ayırdık.  Bununla toplam bin 440 adet hediye çeki oluşturduk. Hediye çeklerinin 1092 adedini Salihli’ye, 214 adedini Kula’ya ve 134 adedini de Selendi’ye taksim ettik. Bunları meclis üyelerimiz ve meslek komitesi üyelerimiz kanalıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Yardım Komisyonu’nda görev alarak ihaleyi yapan ve paylaşımı gerçekleştirecek olan Meclis üyelerimize teşekkür ederim.

Bu yıl geleneksel iftar çadırlarımızı ne yazık ki kuramayacağız. Bunun yerine hayırseverlerin doğrudan etraflarındaki muhtaçlara yardım yapmasının uygun olacağını düşünüyoruz. Herkesin hayrı şimdiden kabul olsun.”