09.07.2020
Salihlili meslek odalarından Jandarma’ya taziye ziyareti

Suriye toraklarında devam eden “Bahar Kalkanı” harekatında şehit düşen Türk askerleri için Salihli İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret eden Salihli’deki meslek odaları temsilcileri, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne taziye dileklerini sundu. Salihli Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Alşen’e Mehmetçiklerin vefatından duyulan üzüntüleri dile getiren heyette şu isimler yer aldı:

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, Salihli Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Halil Aşık, Ziraat Odası Başkanı Cem Yalvaç, Ticaret Borsası Başkanı Yetiş Aksoy,  Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Murat Dağıstanlı, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Yüksel Hisar,  Marangozlar Odası Başkanı Kemal Alacalı, Bakkallar Odası Başkanı İsmail Ünlü, Kahveciler Odası Başkanı Hakan Yerli, İnşaat Sanaatkarları Odası Başkanı Davut Dilek, Berberler Odası Başkanı Kadir Dilşeker, Kunduracılar Odası Başkanı Celil Şenal, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Makasçı ve Manavlar Odası Başkanı Rıfat Yavaş.

Vatanın huzuru, güvenliği ve mazlumları müdafaa etmek üzere üstlendikleri görevde şehit olan kahraman askerlerimizin ruhlarının şad olması, mekanlarının cennet olması dileklerinde bulunan Oda başkanları, “Milletimizin başı sağ olsun. Kahraman şehitlerimizin ruhları şad olsun, yakınlarına sabır ve metanet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Ülkemizin güvenliği ve huzuru için savaşan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin mensuplarının her koşulda ve ortamda manevi desteğimiz devam edecektir. ” dediler.

Salihli Jandarma Komutanı Mehmet Alşen, odaların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Oda başkanlarımızın desteğini her zaman yanımızda hissediyoruz. Bu duyarlı davranışınız bizi çok memnun etti.” dedi.