26.09.2020
Salihli TSO, akreditasyon denetiminden başarıyla geçti

TOBB’a bağlı Odalar arasında ilk akreditasyon sertifikasını alan Odalardan biri olan Salihli TSO, 3 yılda bir yapılan denetimlerden başarıyla geçti. Türk Loydu Uygunluk Değerlendirme Hizmetleri firmasının Endüstri ve Belgelendirme Sektörü Baş Denetçisi Özlem Özkan Bocutoğlu tarafından iki gün boyunca detaylı bir değerlendirmeye tabi tutulan Oda hizmetleri hakkında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne sunulmak üzere bir rapor hazırlandı.

Değerlendirmenin tamamlanmasından sonra Oda Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, Meclis Başkanı Süleyman Oral, Yönetim Kurulu üyelerinin ve personelin de katıldığı bir toplantı düzenlendi. Toplantıda denetçi tarafından Oda’nın hizmetleri ve raporun içeriği hakkında bilgi verildi.

Akreditasyon denetiminin başarıyla tamamlanması, Oda Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel ve personel tarafından pasta kesilerek kutlandı.

Üye memnuniyetine büyük önem verdiklerini belirten İbrahim Yüksel, hizmet standardını yükseltmek için yapılması gereken her türlü çalışmayı desteklediklerini ifade etti. Yüksel, Avrupa Birliği’nde yer alan gelişmiş Odalarla aynı hizmet kalitesine sahip olunduğunu onaylayan akreditasyon belgesini iyi bir dereceyle yenilemiş olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Yapılan çalışmalarla hizmet kalitesini pekiştiren Salihli TSO, her tür yeniliği yakından takip etmeye devam edecektir. Odamızın personeline ve çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunarım” dedi.