23.01.2020
Tarım Müdürlüğü’nde kapasite toplantısı düzenlendi

Manisa Valiliği İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’na (TKDK) yapılacak proje başvuruları sırasındaki uygulamaları düzenlemek için bir toplantı düzenledi. Kırmızı et, kanatlı sektörü, su ürünleri, meyve sebze ürünleri gibi sektörlerde kapasite fazlası olup olmadığını tespit etmek ve bu konuda görüş almak için düzenlenen toplantıda Salihli Ticaret ve Sanayi Odası’nı Meclis Başkanı Süleyman Oral ve Meclis Üyeleri Can Sağır ve Özgür Ayçelik temsil etti.

Avrupa Birliği’nin kırsal kalkınmaya yönelik IPARD programının uygulandığı illerden biri olan Manisa’da, yeni bir işletme açılması veya mevcut bir işletme içinde yeni bir tesisin kurulmasına ihtiyaç olup olmadığının tespiti için “Kapasite fazlasının olup olmadığı” konusunda bir belge düzenlenecek. Toplantıda, bu konuda izlenebilecek adımlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.