12.12.2019
Salihlililer, İzmir’deki dostluk gecesinde buluştu

Salihli Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Salihlililer Geleneksel Dostluk Gecesi, Kordon Otel’de gerçekleşti. Derneğin yeni yönetimi İzmir’deki Salihlilileri, Salihli’den gelen dostlarıyla buluşturdu.

Salihlililer Dostluk Gecesi’ne Salihli Ticaret ve Sanayi Odası’ndan da kalabalık bir grup katıldı. Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, Meclis Başkanı Süleyman Oral, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Doğan, Meclis Üyesi İsmail Adamcıl ve Genel Sekreter Levent Kılınçaslan eşleriyle birlikte geceye iştirak etti.

Gecede konuklara hitaben bir konuşma yapan Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cengiz Ülkü, dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Ülkü “Yeni yönetim olarak 7 ay önce göreve geldik. Derneğin kurumsallaşması adına önemli adımlar attık. Bizim dernek olarak üzerinde durduğumuz en önemli konulardan biri de İzmir’de okuyan Salihlili üniversite öğrencilerine destek olmak. Bu anlamda 32 gencimize burs veriyoruz.

Salihli Ticaret ve Sanayi Odamız ile birlikte ilçemizin tanıtımı için İzmir’den Salihli’ye turlar düzenliyoruz. Turların ulaşımını sağlayan ve İzmir’den gelen grupları misafir ederek ilçemizin tanıtımına büyük katkı yapan Salihli TSO’ya işbirlikleri için teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Derneğin 10 yıl boyunca başkanlığını yapmış olan ve son genel kurulda ‘Onursal Başkan’ olarak seçilen Hayati Ertuğrul’a da bir plaketin takdim edildiği gecede Salihlililer hem hasret giderdi, hem de doyasıya eğlendi. Gecede ayrıca daha fazla üniversite öğrencisine el uzatılabilmesi amacıyla bir çekiliş düzenlendi.