19.11.2019
Salihli TSO yönetiminden, CBÜ’ye “hayırlı olsun” ziyareti

Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel başkanlığındaki Oda yönetim kurulu heyeti, yakın işbirliği içinde bulunduğu Manisa Celal Bayar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Karğın’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. TSO Yönetim Kurulu Başkan yardımcıları Taner Kalay ve Günay Topkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Turgut Yenidünya ve Ahmet Doğan’ın da katıldığı ziyarette, Yüksel, üniversite ile işbirliğine büyük önem verdiklerini anlattı. Geçtiğimiz yıllarda Salihli MYO ile birlikte çeşitli projeler ve eğitimler gerçekleştirdiklerini belirten Yüksel, yapımında Salihli TSO olarak büyük katkı sağladıkları İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile ortak çalışmalar yapmaya hazır olduklarını kaydetti.

Dekan Prof. Dr. Mahmut Karğın, iki yıl önce açılan fakültede bugün iktisat, işletme ve maliye olmak üzere üç bölümde 300 öğrenci ile eğitim-öğretime devam ettiklerini belirterek, “Fakültenin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Şimdilik 300 öğrencimiz var. Bunun önümüzdeki yıllarda binlere yaklaşacağını düşünüyoruz. Fakülteyi daha nitelikli hale getirmek için çalışmalar yürütüyoruz.” dedi. Görüşmeye Fakülte Sekreteri Fuat Aydın da katıldı.

Salihli MYO

Salihli TSO heyeti, eğitim- öğretim dönemi başında atanan Salihli Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cihangir Alaca’yı da makamında ziyaret ederek, başarı dileklerini iletti. 9 bölümde 2 bin 485 öğrencinin kayıtlı olduğu okulda Çocuk Gelişimi ve Bilgisayar Programcılığı’nın en fazla rağbet gören bölümler olduğunu belirten Alaca, Tekstil bölümünün kapandığını; Deri bölümümde de çok az öğrenci olduğunu anlattı.

Salihli TSO Başkanı Yüksel, Meslek Yüksek Okulu ile yakın diyalog içinde bulunduklarını, ortak projeler ürettiklerini ve üretmeye devam edeceklerini ifade etti.

Salihli MYO ziyaretinde Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Ahmet Tosun ve Okul Sekreter Vekili Uğur Akyol da hazır bulundu.