21.10.2019
Salihli TSO’nun görevli üyeleri iftar yemeğinde buluştu

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası, Salihli, Kula ve Selendi’de her gün 750 kişiye iftar yemekleri vermeye devam ederken,  diğer taraftan da Oda’nın Meclis, komite ve çeşitli kurullarda görev yapan üyelerini iftar yemeğinde bir araya getirdi. Yemek öncesinde Salihli TSO Sardes Konferans Salonu’nda Nisan ayı genişletilmiş Meclis Toplantısı düzenlendi. Meclis Toplantısı’nda TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, geçtiğimiz ay gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi verdi. Salihli’ye Gümrük Müdürlüğü kurulması kararından duydukları memnuniyeti meclis üyeleriyle paylaşan Yüksel, ekonomideki gelişmeler hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Daha sonra düzenlenen Cemre Restoran’daki iftar yemeğine Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Disiplin Kurulu Üyeleri, Kadın ve Genç Girişimciler Kurullarının üyeleri ve 17 ayrı meslek komitesinde görev yapan üyeler katıldı.

Ramazan ayının dayanışma ve yardımlaşma anlayışını geliştirmesinin yanı sıra, birlik ve beraberliği de pekiştirmek için vesile oluşturduğunu belirten Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, şunları söyledi:

“Ramazan ayı, kardeşlik ve sevgi bağlarının güçlendiği, manevi duygularımızın canlılık kazandığı bir süreçtir. İhtiyaç sahiplerine ulaşılarak, sosyal yardımlaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığı bu dönemde, 2005 yılından bu yana geleneksel olarak sürdürdüğümüz iftar yemeklerimizle Salihli, Kula ve Selendi’de 5 ayrı mekanda 750 kişiye sıcak yemek ulaştırıyoruz.

Bunun yanı sıra, Salihli TSO’da birlikte görev yaptığımız meclis üyelerimiz ve meslek komitesi üyelerimiz, diğer komisyonlarda görev yapan paydaşlarımızla da iftar yemeği bahanesiyle bir arada oluyoruz. Birlik, beraberlik, dayanışma içerisinde geçirdiğimiz bu özel zamanlarda, sorunlarımızı paylaşıp, geleceğe yönelik hedeflerimizi de gözden geçirme imkanı buluyoruz. Ramazan ayının herkese bolluk, bereket ve güzellik getirmesini diliyorum.”