13.12.2019
Salihli TSO yönetimi, Kula protokolüyle iftar açtı

Kula protokolü, Salihli TSO tarafından düzenlenen iftar sofrasında Kulalı vatandaşlar ve Salihli TSO yönetimiyle birlikte iftar açtı. Salihli’den sonra Kula'da da iftar sofrasını her yıl geleneksel hale getiren Salihli TSO, bu yıl da Yunus Emre Caddesi’nde yer alan bir binada her gün iftar veriyor. Salihli TSO’nun düzenlediği iftar programında, Kula Kaymakamı Kemal Duru, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Gürsel Aydın, İlçe Emniyet Müdür vekili Komiser Yardımcısı Mustafa Yıldırım, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yiğen, Dokumacılar Odası Başkanı Ercan Yıldırım, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Harun Uysal, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Oktay Kırlı, Dericiler Odası Başkanı Yunus Kilimci, TSO yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve Kulalı oda üyeleri katıldı.

İftar sofralarının birlik ve beraberliği pekiştirmek için güzel bir vesile olduğunu belirten Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, Salihli’den sonra Kula’da da iftar sofrasını geleneksel hale getirdiklerini ifade etti. Her yıl olduğu gibi Kula'da iftar sofrası kurduklarını söyleyen Yüksel, şu bilgileri verdi:

“Bugün yönetim kurulu ve meclis üyelerimiz, Kula protokolü ve Kulalı üyelerimiz ile birlikte iftarımızı açtık. Kula’nın kaymakamı, jandarma komutanı, sivil toplum kuruluşları başkanları yemeğimize katılarak bizleri onurlandırdı. Ramazan iftar soframıza genellikle kenar mahallelerde yaşayan vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Salihli’de 3 mahallede, Kula’da ve Selendi’de de olmak üzere 5 ayrı yerde, her gün toplam 750 kişiye iftar yemeği sunuyoruz. Hayırseverlerin bağışlarıyla 5 çeşit yemek ikram ediliyor. Hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Allah hayırlarını kabul etsin!”