25.05.2019
Yüksel, TOBB AB Komisyonu toplantısına katıldı

Toplantıya TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu da katıldı. Hisarcıklıoğlu ve AB Uyum Komisyonu üyeleri, Avrupa Birliği’ne üyelik hedefine yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam edilmesi ve bu yolda gerekli adımların atılması konusunda ısrarlı çabaların sürdürülmesi görüşünde birleşti.

Toplantıya, AB Uyum Komisyonu Başkanı Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, Komisyon Sözcüsü Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, Karabük TSO Başkanı Mehmet Mescier, Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kuşçuoğlu, Kocaeli Sanayi Odası Meclis Üyesi Filiz Akkaş, Karacabey TSO Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü, Ödemiş TO Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Eriş katıldı.

Toplantıya Komisyon üyesi oda başkanlarının yanı sıra TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, İktisadi Kalkınma Vakfı Başkanı ve Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu da katıldı.