16.09.2019
Salihli TSO, Kadın ve Genç Girişimci Kurullarını seçti

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Manisa’daki İl Kadın Girişimciler Kurulu ile Genç Girişimciler Kurulu’na gönderilecek üyelerinin seçimini yaptı. Salihli TSO’da kurulan sandıklarda Oda’ya kayıtlı kadın ve genç girişimci üyeler oy kullandı.

Yapılan seçimler sonucunda, TOBB’un Manisa Kadın Girişimciler Kurulu’nda Salihli’yi temsil etmek üzere Benay Oral ile Lütfiye Demirhan asil üye olarak belirlendi. Kurulun yedek üyeliklerine ise Reyhan Karagöz ile Hayal Mut seçildi.

TOBB’un Manisa Genç Girişimciler Kurulu için yapılan seçimlerde ise asil üyeliklere Erhan Güzel ile Mehmet Fatih Suntay, yedek üyeliklere ise Selahattin Sayıner ile Mehmet Çelik seçildi.

Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Kurulları’na seçilen üyeleri kutlayarak, “hayırlı olsun” temennisinde bulundu. Salihli TSO olarak kadınların ve gençlerin potansiyelinin farkında olduklarını ve yaptıkları çalışmaları her zaman desteklediklerini vurgulayan Yüksel, “Kadınların ve gençlerin yapacakları etkinlikleri ve projelerini desteklemek için her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Kadın girişimcilerin ve genç girişimcilerin iş yaşamında daha aktif yer almalarını bekliyoruz. Bu konuda devletin kadın ve genç girişicilere yönelik verdiği teşviklerden faydalanmalarını tavsiye ediyoruz ”  dedi.