01.05.2017
Kula protokolü, Salihli TSO'nun iftar çadırında buluştu

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası’nın daveti üzerine Kula iftar çadırında düzenlenen yemeğe Kula Kaymakamı Murat Güven, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Belediye Meclis Üyeleri,Garnizon Komutanı Yüzbaşı Erkan Enginar, Cumhuriyet Başsavcısı Ufuk Öztürk, Cumhuriyet Savcıları , Trafik Tescil Büro Amiri Komiser Mustafa Esenlipınar, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, Başkan Yardımcıları Günay Topkaya, Taner Kalay, Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Emir Yorguncu ve Meclis Üyeleri ile Kulalı Oda üyeleri katıldı.

İftar çadırında vatandaşlarla birlikte iftar yapan Kula protokolü, Salihli TSO yönetimine çadırın Kula için Ramazan ayının bir simgesi haline geldiğini söyleyerek, yönetim kurulu ve meclis üyelerine teşekkür etti. Yemekte konuşan Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, şunları söyledi:

“Salihli’den sonra Kula’da ve Selendi’de de iftar çadırını geleneksel hale getirdik. Bu gelenek uzun yıllar hayırsever vatandaşlarımızın da desteği ile devam edecek. Şu anda Salihli’de 3, Kula’da 1 ve  Selendi’de 1 olmak üzere toplam 5 çadırda günde 800 vatandaşımıza 5 çeşit yemek veriyoruz.  Bu yemeklerin bedeli hayırseverlerimiz tarafından karşılanmaktadır. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bu çadırlarımızı ay boyunca ziyaret ederek, mülki ve idari amirleri de çadırlarımıza davet ederek, vatandaşlarımızla birlikte iftar yapıyoruz. Bugün de yönetim kurulu ve meclis üyelerimiz ile birlikte Kula’nın idari ve mülki amirleri, müdürleri ve Kulalı üyelerimiz ile birlikte iftar yapmak istedik. Bizlerin davetine katılarak onurlandıran, Sayın Kaymakamımıza, Sayın Belediye Başkanımıza, Garnizon Komutanımıza, Savcılarımıza, Emniyet yetkililerimize ve Kulalı oda üyelerimize teşekkür ederim.”