16.09.2019
Salihli TSO kadınlarından ‘çevre duyarlılığı’ temalı kermes

Salihli TSO Kadınlar Birliği üyelerinin renk renk motiflerle süslü alışveriş fileleri, çevre duyarlılığının bir sembolü oldu. Kadınlar Birliği’nin düzenlediği kermeste satışa sunulan pamuk ipliğinden örülmüş çevreci fileler, Belediye Caddesi üzerinde bulunan mekanda düzenlenen bir kermesle Salihli halkına sunuldu.

Geleneksel kermeslerinin bu yılki konusunu “Temiz Toplum, Temiz Çevre, Temiz Salihli” olarak belirleyen Salihli TSO Kadınlar Birliği’nin etkinliğine Salihli halkının yoğun katılımının yanı sıra, iş çevreleri, sivil toplum kuruluşları üyeleri ve protokol de yoğun ilgi gösterdi.  Kermese Vekil Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Salihli Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu ve eşi, Emniyet Müdürü Sayım Başaran ve eşi, Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, Meclis Başkanı Süleyman Oral, Oda Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri katıldı. Kermeste ayrıca ev yapımı sıcak çorba dağıtımı da gerçekleştirildi.

Kadınlar Birliği’nin büyük bir özveri ve yoğun bir hazırlık sürecinden sonra çevreye duyarlılık konulu kermesi gerçekleştirdiğini belirten Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, Kadınlar Birliği Başkanı Benay Oral nezdinde tüm Birlik üyelerine emeklerinden ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Yüksel, Kadınlar Birliği’nin, düzenlemiş olduğu etkinliklerden elde ettiği gelirler ve bağışlarla 15 üniversiteli kız öğrenciye burs verdiğini, Salihli TSO’dan verilen burs ile birlikte yardım edilen öğrenci sayısının 86’ya ulaştığını kaydetti.