23.04.2017
Salihli TSO’dan her gün 800 kişiye iftar yemeği

Salihli TSO Yönetimi, 2005 yılında başlattığı iftar yemeği verme geleneğini bu yıl da sayıyı artırarak devam ettiriyor. Bu yıl 5 farklı yerde iftar yemeği veren Salihli TSO, Salihli’nin 3 farklı mahallesinin yanı sıra Kula ve Selendi’de de 5 çeşit yemek dağıtarak, her gün 800 kişiye ulaşıyor. Salihli’de geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da 3 yerde iftar yemeği veriliyor. Razlı Mahallesi’nde 125, Keli Mahallesi’nde 125 ve Kırveli Mahallesi’nde 250 kişiye yemek dağıtan Salihli TSO, Salihli dışında Kula ve Selendi’de de iftar yemekleri veriyor. Kula’da 175, Selendi’de de 125 kişilik yemek dağıtımı yapılıyor. İftar yemeklerini hayırsever üyelerin bağışlarıyla verdiklerini belirten Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, konuyla ilgili şu bilgileri verdi: “Ramazan, Müslümanlar için ibadet ayıdır. İnsanlar birbirleriyle kaynaşır, yardımlaşma duygularımız en üst seviyededir. İhtiyaç sahiplerine elimizden geldiği kadarıyla yardımlar yapılır. Birlik ve beraberliğimizin yoğunlaştığı, kaynaşmanın arttığı Ramazan ayında biz Salihli TSO olarak hayırseverlerimizin yardım yapmalarına, bu yardımların gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasında aracılık ediyoruz. Bu komisyonda görev alan, gayretle çalışan meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. “Geçtiğimiz yıl Salihli’de Kırveli, Razlı ve Keli Mahalleleri olmak üzere 3 ayrı yerde, bunun yanı sıra Odamıza bağlı olan Kula ve Selendi ilçelerimizde de iftar yemeği vermiştik. Geçtiğimiz yıl günde 750 kişiye ulaşırken, bu yıl sayıyı 800’e çıkardık. Sıcak olarak sunduğumuz sulu yemeğin de yer aldığı toplam 5 çeşitten oluşan doyurucu bir menü ile ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin bir ay boyunca dengeli beslenmelerine ve kaynaşmalarına aracılık ediyoruz.” Büyük talep gören ve takdir toplayan iftar yemeği sunumunu Oda’ya ilave hiç bir yük getirmeden hayırseverlerin bağışlarıyla gerçekleştirdiklerini kaydeden Yüksel, hayır yapan üyelere teşekkürlerini iletti.