17.12.2018
Honda Türkiye CEO’su Tsumura, Salihli TSO’yu ziyaret etti

Salihli’ye Honda Plaza’nın açılışı için gelen Honda Türkiye’nin en yüksek düzeydeki yöneticisi Başkan Takuya Tsumura, beraberindeki heyetle birlikte Salihli Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Tsumura’ya Honda Türkiye’nin Otomobil ve Motosikletten Sorumlu Satış Pazarlama ve Planlama Genel Müdür Yardımcısı Bülent Kılıçer, Otomobil ve Motosiklet Satış Müdürü Serdar Akman, Satış Sonrası Müdürü Nurettin Gök, Bayi Geliştirme Müdürü Davut Özkan, Bölge Satış Müdürü Mustafa Cem Kaplan ve Satış Sonrası Bölge Müdürü Özgür Duran eşlik etti.

İzmir eski Milletvekili Alaattin Yüksel ve Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Arda Yüksel’in de katıldığı Salihli TSO’daki ziyarette, Tsumura’ya Salihli’nin tarihi ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra bölge ve kent ekonomisi hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Honda Türkiye CEO’su Tsumura’nın ziyaretinden son derece memnun olduklarını belirten Yüksel, Japon misafirine günün hatırası olarak Lidya Uygarlığı’nı sembolize eden Lidya sikkesi şeklindeki bir plaket hediye etti.