20.06.2018
İbrahim Yüksel’e, TOBB’dan büyük onur

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden hizmet şeref plaketi aldı. Yüksel’e plaketi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu  genel kurulda takdim etti.

TOBB delegeliğinde 10 yılını dolduran İbrahim Yüksel’i tebrik eden Hisarcıklıoğlu, Salihli TSO’nun başarılı çalışmalarını takdirle izlediklerini belirterek, Salihli, Kula ve Selendi iş dünyasına selamlarını iletti.

Hizmet şeref belgeleri takdim töreninde konuşma yapan Hisarcıklıoğlu, plaket alan iş dünyası insanlarının kıymetlerini her zaman minnet ve takdirle anacaklarını söyledi. Onların emekleri ve gayretleriyle, Oda ve Borsaların, reel sektörün asli hizmet merkezleri olduğunu belirten Hisarcıklıoğlu, “Kurumsal hizmet kapasiteleri büyüdü, dünyanın örnek aldığı bir yapıya dönüştü. Dijital Oda-Borsa devrimi gerçekleştirdik, tek durak ofis haline geldik. Odalarımız ve Borsalarımız geliştikçe, özel sektörümüze daha iyi, daha kaliteli hizmet sundular. Şirketlerimizin büyümesini, dışarıya açılmasını sağladılar. Böylece memleketimiz daha çok yatırım, üretim, ihracat ve istihdam kazandı. Tüm bunları, el birliği, gönül birliği, akıl birliğiyle başardık. Allah, bu ülke için emek veren, alın ve akıl teri döken, herkesin başarılarını daim kılsın” dedi.