23.09.2018
Salihli Vizyon’un 50. sayısına renkli kutlama

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası’nın dergisi Salihli Vizyon 50. sayıya ulaştı. İlk sayısı 2005 yılında yayınlanan dergi, Salihli’nin yanı sıra Kula ve Selendi’de ekonominin olduğu kadar toplumsal hayatın, eğitimin, sağlığın ve daha pek çok alanın nabzını tutan, içerdiği konularla pek çok farklı ilgiye sahip okuyucuya hitap eden bir yayın haline geldi.

Salihli TSO’da yapılan seçimden sonra yeniden iş başına gelen yönetim, Salihli Vizyon’un 50. sayısını kutlamak için bir kokteyl düzenledi. TSO’nun Üretici Kadın Pazarı ile aynı anda ve mekanda organize edilen kokteyle Salihli protokolü büyük ilgi gösterdi. Laminarla Cafe’de Kaymakam Turgut Çelenkoğlu’nun yanı sıra, Salihli Emniyet Müdürü Sayım Başaran, Oda ve  meslek odalarının başkanları ile çok sayıda Oda üyesinin katıldığı organizasyonda bir konuşma yapan Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, 2005 yılında derginin çıkarılmasına öncülük eden merhum başkan Talat Zurnacı’nın çok isabetli bir kararla bu yayını başlattığını kaydetti. Türkiye geneline dağıtımı yapılan derginin Salihli’nin tanıtımını en iyi şekilde yaptığını ve içeriğiyle aranan bir yayın haline geldiğini vurgulayarak, “Daha nice 50 sayılara ulaşmasını, uzun ömürlü olmasını diliyoruz” dedi.

Salihli Vizyon’un Genel Yayın Yönetmeni Şirin Yörük de yaptığı konuşmada ilk sayıdan itibaren hazırlığını yaptığı derginin pek çok ilçe sanayi ve ticaret odasına ilham kaynağı olduğunu, örnek alındığını kaydetti. Yörük, 93 yıllık maziye sahip Salihli TSO’nun, son 13 yılının Salihli Vizyon Dergisi ile kayıt altına alındığını, Salihli ile ilgili bir kent belleği oluşturduklarını sözlerine ekledi.

Kaymakan Turgut Çelenkoğlu da Salihli ile ilgili pek çok haberi ve bilgiyi dergiden takip ettiğini vurguladığı konuşmasından sonra Şirin Yörük’e hediye sundu. Salihli TSO Meclis Başkanı Süleyman Oral ve Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel de Yörük’e bir plaket takdim ederek, başarılı çalışmalarının devamını diledi.