19.09.2018
Üretici Kadın Pazarı, Salihlilileri buluşturdu

Kadınlar Birliği’nin organize ettiği Üretici Kadın Pazarı, Salihli Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Emniyet Müdürü Sayım Başaran, Salihli TSO Meclis Başkanı Süleyman Oral, Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, Oda başkanları, meslek odalarının başkanları, işadamları ve kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı organizasyon canlı müzik ve dans gösterileri eşliğinde adeta bir panayır havasında geçti.

Geç saatlere kadar süren organizasyonun çok başarılı geçtiğini belirten Kadınlar Birliği Başkanı Benay Oral, buradan elde edilen geliri eğitim alanına kanalize edeceklerini ifade etti. Oral, organizasyondan hem katılımcıların hem de ziyaretçilerin çok memnun kaldığını ifade ederek, katılan herkese teşekkür etti.