19.09.2018
Salihli TSO’ya, Kula ve Selendi’den “hayırlı olsun” ziyareti

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası’nın sorumluluk alanında olan Kula ve Selendi ilçelerinin oda başkanları yeniden seçilen TSO yönetimini ziyaret etti. Salihli TSO’da bir araya gelen iki ilçenin oda başkanları, yeni dönem için yönetime başarılar diledi.

Salihli TSO’da yapılan ziyarete Kula’dan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yiğen, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Oktay Kırlı, Dericiler Odası Başkanı Yunus Kilimci, Dokumacılar Odası Başkanı Ercan Yıldırım, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Harun Uysal; Selendi’den Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nurullah Kahveci, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Adem Tosun,  Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şükrü Filik ve Ziraat Odası Başkanı Servet Akyıldız katıldı.

Kula ve Selendi iş dünyası ve esnaf temsilcilerini Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, Meclis Başkanı Süleyman Oral ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı. Ziyaretten memnuniyetini belirten bir konuşma yapan İbrahim Yüksel, Kula ve Selendi ile bir bütün olduklarını kaydetti. Salihli’nin yanı sıra Kula ve Selendi’nin gelişmesine katkı sağlamak için ortak akılla, birlik ve beraberlik içinde kararlar alıp, faaliyetler yürüttüklerini belirten Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, yerel ve bölgesel kalkınma için ekonominin yanı sıra eğitim ve kültür alanlarında da Oda’nın imkanları ölçüsünde destek sağlamak için imkanları zorladıklarını kaydetti. Meslek odaları ve sivil toplum kuruluşları arasında sinerji yaratarak pek çok zorluğun aşılacağına inandıklarını vurgulayan Yüksel, “Birlikte pek çok sorunun üstesinden geleceğimize inanıyorum.” dedi.

Ziyarette Kula oda başkanları adına konuşan Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan, yeniden seçilen Meclis ve Yönetim Kurulu başkanlarını ve yönetim kurulunu tebrik ederek, bir önceki dönemde Kula’ya yaptıkları yardımlardan ve katkılardan dolayı teşekkür etti.

Kula oda başkanları olarak, Salihli TSO ile sıcak ilişki içinde olmaktan memnun olduklarını dile getiren Şadan, ”Sayın İbrahim Yüksel ve yönetimi, meclis üyeleri ve komite üyeleri ile ilçemizin sorunlarını çözmede bizlerle birlikte oldu. Kula’nın gelişmesine katkı sunma anlamında hiçbir zaman desteklerini esirgemedi. Odalarımızdan ilçelerimiz hakkında bilgi alıp, ortak akılla çözüm bulma yoluna gitti. Bizleri sürekli bir araya getirerek, hem bizlerin kaynaşmasına katkı sundu, hem de Salihli Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde bir şeyler yapma olanağı bulduk. Her şey için çok teşekkür ederiz” dedi.

Selendi odaları adına konuşan Selendi Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şükrü Filik de, Selendi ilçesindeki işsizlik sorununun çözülmesi, göçün önlenmesi anlamında Salihli TSO’nun katkılarının önemli olduğunu söyleyerek, teşekkür etti. Filik, yeniden seçilen yönetim kuruluna, meclis üyelerine ve komite üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Salihli TSO Meclis Başkanı Süleyman Oral ve Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı toplantıdan sonra,  konuk başkanlarla birlikte Egemen Tesisleri’ndeki akşam yemeğinde sohbet devam etti.