22.07.2018
Salihli TSO’dan üyelerine nefes kredisi

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan TOBB Nefes Kredisi bilgilendirme toplantısında, Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, Denizbank, Halk Bankası, Vakıfbank ve Ziraat Bankası’nın müdürleri ve TSO üyeleri yer aldı.

Nefes kredisinin detayları hakkında bilgi veren Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, Salihli, Kula ve Selendi’deki üyeleri ekonomik açıdan rahatlatmak için, dört banka vasıtasıyla “Nefes Kredisi” kullanılmasına destek olacaklarını kaydetti.  Yüksel, “ Nefes kredisi kullanacak üyelerimizin odamızdan nefes kredisi faaliyet belgesi alması yeterli olacak. Bunun yanında vadeyi uzattık. Geçtiğimiz yıl 12 ay olan vade, 18 aya çıkacak. Salihli, Kula ve Selendi deki işadamları, Nefes Kredisi ile toplamda 18 milyon 600 bin TL krediden faydalanabilecek. Bu parada üst limiti 150 bin TL, alt limit ise 50 bin TL olarak belirledik. Üyelerimiz krediyi aylık 0.99, yıllık ise 11.88 faiz oranıyla kullanabilecek. Üyelerimizi ekonomik anlamda rahatlatmak amacıyla yapılan bu çalışmanın hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Geçtiğimiz dönem Salihli, Kula ve Selendi’deki üyelerine toplamda 12 milyon 400 bin TL nefes kredisi kullandıran Salihli TSO, tutarı bu dönem için 18 milyon 600 bin TL olarak belirledi.