23.05.2018
Salihli TSO’da seçimi İbrahim Yüksel’in listesi kazandı

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) meclis ve komite seçimlerinde mevcut başkan İbrahim Yüksel’in listesi 17 meslek grubunun tamamını kazandı.

Salihli TSO meclis ve komite seçimlerinde 17 meslek grubunda toplam bin 83 üye oy kullandı. 37 meclis ve 54 meslek komitesinin tamamında beyaz listenin adayları seçildi. Sonuçların açıklanmasının ardından Salihli TSO önünde bir teşekkür konuşması yapan Yüksel, “Odamıza yakışır bir seçim gerçekleştirdik. Gördüğünüz gibi odanın hem toplumdaki yerini, hem de üyelerimiz arasındaki saygınlığını üst seviyeye çıkardık.” dedi. Seçimlere katılan üyelere teşekkür eden Yüksel, şöyle konuştu:

“Bizler geçen dönem siyaset üstü bir yönetim sergileyeceğiz diye gelmiştik. Bunu başarı ile sağladık. Bunu bugün listelerimizde her siyasi görüşten üyemize yer vererek gösterdik. Başarımızın en büyük nedeni, siyaset üstü yönetim şeklidir. Emeği geçen her arkadaşıma teşekkür ediyorum. Artık bugün burada seçimler bitti. Artık, ne beyaz, ne mavi grup var. Bizler bundan sonra Salihli TSO’yu, geçmiş dönem olduğu gibi, önümüzdeki dönemde de en iyi şekilde ortak akılla yönetmeye devam edeceğiz. Seçimlerimiz Salihli, Kula ve Selendi’ye hayırlı olsun” dedi.