21.07.2018
İş sağlığı ve güvenliği eğitimlerine kayıtlar başladı

Elliden az çalışanı bulunan ve az tehlikeli sınıfta yer alan işyerlerinde, iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerini işveren veya işveren vekilinin yürütebilmesi için gerekli olan eğitimler başlıyor. Anadolu Üniversitesi ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı işbirliği ile hazırlanan sertifika programına başvurular internet ortamında 20 Ekim tarihine kadar devam edecek. İş sağlığı ve güvenliği programına kayıtlar http://esertifika.anadolu.edu.tr  adresinden yapılıyor.

Ders kitapları ve program sonunda tamamlama belgesinin temin edilmesi süreçlerinde 81 ildeki Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi büroları hizmet verecek.

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, Oda üyelerinin bu imkandan yararlanması için bilgilendirme yaptıklarını belirterek, “Eğitime katılanlar sınavda başarılı oldukları takdirde kendi işyerlerinin iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerini yürütebilir hale gelmektedir. Son kayıt tarihi olan 20 Ekim’e kadar işadamları ve vekilleri kayıt yaptırmayı ihmal etmesin. Üyelerimizin bu avantajdan yararlanmalarını istiyoruz” dedi.