21.07.2018
Salihli TSO’da kümelenme eğitimi düzenleniyor

Zafer Kalkınma Ajansı’nın kabul ettiği proje kapsamında Salihli Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen “Kümelenme Öğreniyorum” konulu eğitim TSO’nun Meclis Salonu’nda düzenleniyor. Eğitim, Celal Bayar Üniversitesi ve TSO’nun ortak projesi olan Salihli Envanteri hazırlama çalışmasının ilk ayağı olarak gerçekleştiriliyor. Prof. Dr. İsmail Üstel tarafından verilen eğitime TSO’nun turizmci üyelerinin yanı sıra emlak, gıda ve toprak sanayi gibi farklı meslek gruplarında yer alan üyeler katılıyor.

Dört gün sürecek olan eğitime Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, Celal Bayar Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlkay Dilber, Salihli Organize Sanayi Bölge Müdürü Çağrı Duygu, Salihli Ziraat Odası Salihli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, Salihli Meslek Yüksekokulu ve Salihli Kiremit ve Tuğla Fabrikaları Derneği’nden temsilciler katılıyor. Eğitim, verimliliğin artırılması konusunda benimsenen kümelenme girişimleri çerçevesinde gerçekleştiriliyor.