23.09.2018
Salihli TSO, Kula’da şarj istasyonu hizmete açtı

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası’nın sosyal sorumluluk projelerinden biri daha hayata geçirildi. Salihli’nin yanı sıra Kula ve Selendi’deki ticaret erbabının bölgesel bir çatı örgütü olan Salihli TSO, Kula’ya yönelik bir yatırım yaparak, engelli araçlarının enerji depolayabileceği bir şarj istasyonu kurdu.

Kula Belediyesi’nin giriş kapısının hemen karşısında yer alan Şarj İstasyonu, Engelliler Haftası kutlamaları çerçevesinde hizmete geçirildi. Şarj İstasyonu’nun açılış kurdelesini Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Başkan Yardımcısı İlyas Macun, Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, Meclis Başkanı Süleyman Oral, Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Doğan, Meclis üyeleri  İsa Mert, Tayfun Esen ve Halil Köselecioğlu, Meslek Komitesi üyesi Mehmet Yavaş ve Kula’daki engelli vatandaşlar kesti.

Kula Belediyesi önünde düzenlenen törene ayrıca 80. Yıl Engelsiz Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ramazan Akar,  Kula Engelliler Derneği Başkanı  Hüseyin Kömürcü ve vatandaşlar katıldı.

Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, törende yaptığı konuşmada Oda olarak sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini anlattı. Yüksel, eğitimin yanı sıra, yardım bekleyen toplumun çeşitli kesimlerine yönelik katkılar yapmaya devam edeceklerini belirterek şunları söyledi:

“Kula meclis üyelerimizden gelen talep üzerine geçtiğimiz ay Kula’da yaptığımız Meclis Toplantısı’nda buraya bir şarj istasyonu kurulması talebini görüştük. Orada aldığımız Meclis kararı doğrultusunda Kula’ya bir engelli şarj istasyonu kurulması önerisini oybirliği ile kararlaştırmıştık. Engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak ve engelleri kaldırmak için buna benzer hizmetleri yapmaya devam edeceğiz.”