24.06.2017
Sigorta Acenteleri Salihli’de buluştu

Manisa Sigorta Acenteleri Derneği’nin genel kuruluna Türkiye Sigorta Acenteleri Federasyonu Başkanı ve aynı zamanda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesindeki acentelerin üst kurulu olan Sigorta Acenteleri İcra Kurulu’nun (SAİK) üyesi olan Murat Büyükçelebi de katıldı.

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi sigortacı Bayram Emir Yorguncu, sigorta acenteleri olarak geçtiğimiz Mart ayı boyunca Manisa’da ve Salihli’de pek çok  kez bir araya geldiklerini belirterek, Nisan ayı başından itibaren uygulanmaya başlayacak olan trafik sigortasındaki düzenlemelerin görüşmelerin ağırlıklı konusunu oluşturduğunu ifade etti.

Genel kurul çalışmalarının çok verimli geçtiğine vurgu yapan Yorguncu, önümüzdeki dönemde sigorta acentelerinin hayatlarının kolaylaştırılması, mesleki etik ve ahlakın artırılması konusunda değişik projeleri hayata geçireceklerini kaydetti. Yorguncu, “Ortak çıkar ve kazanımların elde edilmesi için önce ilçemizde, sonra ilimizde daha sonra da Ankara’da gerçekleşecek olan etkinlik ve çalıştaylara etkin olarak katılıp, mesleğimizi hak ettiği noktalara taşımak için çalışmalarımızı artıracağız” dedi.

Manisa Sigorta Acenteleri Derneği’nin başkanlığına Galip Berk, Başkan yardımcılığına Tezcan Büyükmedar, yönetim kurulu üyeliklerine de Mehmet Ulvi Uysal, Fatih Akkaynak, Hüseyin Karaköse, Abdurrahman Rüzgar ve Cengiz Özdemir seçildi. Denetim Kurulu ise Seval Sağır, Halil İbrahim Arpat ve Hasan Kubilay’dan oluştu.