01.05.2017
Norm Sanat Galerisi sergisi Salihli’de açılıyor

Salihli Organize Sanayi Bölgesi’nde 4 fabrika ile faaliyet gösteren Norm Grubu, Salihli’de istihdamın yanı sıra, kültür sanat hayatına da katkı sağlıyor.

2003yılından bu yana Norm Grubu bünyesinde İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren ve sektöründe tek örnek olan Norm Sanat Galerisi’nde atölye çalışmalarına katılan sanatçıların eserleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları çerçevesinde Salihli’de özel bir sergi ile sanatseverlerle buluşuyor.

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası’nın katkıları ile açılışı gerçekleşecek olan sergide yirmi beş sanatçı, yağlıboya, akrilik ve özgün baskı çalışmalarından oluşan elliye yakın eserini sergileyecek. Eserlerin satışından elde edilecek gelirin yarısı Salihli TSO Kadınlar Birliği’ne eğitim bursunda kullanılmak üzere bağışlanacak.

Sergi, Salihli Zafer Keskiner Tiyatro ve Sergi Salonu’nda 8 Mart 2017 tarihinde saat 18.00’de açılacak, 12 Mart Pazar gününe kadar açık kalacak.