01.05.2017
Başsavcı San’dan Salihli TSO’ya veda ziyareti

Adli Yargı Kararnamesi ile geçtiğimiz ay görev yeri değiştirilen Salihli Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San, ilçedeki kurum ve kuruluşlara yaptığı veda ziyaretleri çerçevesinde Salihli Ticaret ve Sanayi Odası’na geldi.

Başsavcı San’ı Salihli TSO’da Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, Meclis Başkanı Süleyman Oral, Yönetim Kurulu Üyeleri Günay Topkaya, Taner Kalay, Yunus Kaya ve Abidin Alpaslan karşıladı. Salihli’yi hiçbir zaman unutmayacağını belirten Ali Rıza San, uyumlu çalışmalarından dolayı Ticaret ve Sanayi Odası yöneticilerine teşekkür etti.

Salihli TSO Başkanı Yüksel de Başsavcı San’a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, “Salihli’de 2 yıl boyunca adil bir tutumla çalıştınız. Dürüstlüğünüz ve çalışkanlığınızla Salihlililer’in gönlünde taht kurdunuz. Sizi tanımaktan son derece memnunuz. Her zaman kapılarımız size açıktır. Bundan sonraki yaşamınızda başarılar dileriz” dedi.

Yüksel, San’a Lidya altın sikkesini sembolize eden bir anı plaketi takdim etti.