24.05.2017
Salihli TSO’dan, AKP’nin yeni yönetimine hayırlı olsun ziyareti

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Salihli’de yeni teşkil eden parti yönetimi Salihli TSO Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri tarafından ziyaret edildi.

Ziyaretlere Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, Meclis Başkanı Süleyman Oral, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Taner Kalay ve Günay Topkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Yunus Kaya, Abidin Alpaslan, Necmi Çevik ile Meclis Üyeleri İsa Yunusoğlu ve Mehmet Altıntaş katıldı.

AKP Salihli İlçe Başkanı Selçuk Dinç ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Salihli TSO heyeti, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partiler arasındaki dayanışmanın güzel bir örneğini sergiledi.

AKP’nin Salihli ilçe teşkilatının yeni yönetimine “hayırlı olsun” temennilerini ileten Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, siyaset üstü bir meclise ve yönetime sahip olan Oda’nın her partiye eşit yakınlıkta durduğunu belirtti. Sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi partilerin demokrasinin “olmazsa olmazı” olduğuna dikkat çeken Yüksel, şöyle konuştu:

“Bizler üyelerimizin sorunlarını çözmek için uğraşan sivil toplum kuruluşlarıyız. Aynı zamanda kentimizin sorunlarını çözmek için de gerek STK’lar ve diğer meslek örgütleri, gerekse de siyasi partilerle bir araya gelerek ortak çözümler üretmeye çalışıyoruz.

Salihli’de bu anlamda uyumlu bir ortam var. İş dünyası ve esnafı temsil eden 17 Oda ile kentin sorunlarını çözmek için her zaman birlikte hareket ediyoruz. Ortak sorunlarımızı çözmek için birlikte hareket etmemiz kaçınılmazdır. Böylece her zorluğun üstesinden geleceğimize inanıyoruz”

Salihli TSO yöneticilerinin ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını dile getiren AKP İlçe Başkanı Selçuk Dinç, kentin sorunlarını çözmek için ortak hareket etmenin yararlarına inandıklarını belirtti.