26.06.2017
Salihli TSO’da Otizm Konferansı

Son yıllarda etrafımızda sıkça karşılaştığımız “otizm” konusunu bu yıl çalışma alanlarından biri olarak seçen Salihli TSO Kadınlar Birliği, bu konuda bilinçlendirmeyi artırmaya yönelik bir konferans organize etti. İzmir’deki Anadolu Otizm Eğitim ve Mücadele Geydirici Vakfı’nın yetkililerinin katılacağı konferansın konusu “Otirzm İçin Farkındalık”.

Salihli TSO Sardes Konferans Salonu’nda saat 20.30’da başlayacak olan konferansa İzmir’deki Anadolu Otizm Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Nüvit Uyar’ın yanı sıra, vakıf yetkilileri de katılacak.

Otizm konusunda bilgi almak isteyen Salihlililer’i konferansa davet eden Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, engelleri birlikte aşmak için eğitim çalışmalarına destek verdiklerini ifade etti.