18.08.2017
Salihli TSO, her gün 750 kişiye iftar yemeği veriyor

Salihli TSO, 11 yıldır sürdürdüğü iftar yemeği dağıtma geleneğini bu yıl da 5 ayrı merkezde sürdürüyor. Salihli’nin Kırveli Mahallesi’nde 225, Razlı ve Keli mahallelerinde 125’er olmak üzere toplam 475 kişiyi doyuran Salihli TSO, ayrıca sorumluluk sınırları içinde bulunan Selendi’de 125 ve Kula’da da 150 kişiye yemek dağıtıyor.

Salihli TSO olarak 2005 yılında 150 kişiyle başlatılan iftar yemeği verme geleneğini bu yıl da toplam 750 kişiyle sürdürdüklerini belirten Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, hayırsever üyelerin bağışlarıyla Oda’ya hiçbir yük olmadan verilen yemeklere üyelerden büyük ilgi gösterildiğini söyledi. Yüksel, bu yıl ilginin her zamankinden fazla olduğunu ve Ramazan ayının başında kontenjanın dolduğunu belirterek, “Üyelerimize ve hayırseverlerimize, Odamıza gösterdikleri ilgiden ve güvenden dolayı teşekkür ederiz. Hayırları kabul olsun. Destekleri için minnettarız” dedi.

Birlik ve beraberliğin yoğunlaştığı, kaynaşmanın arttığı Ramazan ayında Salihli TSO olarak hayırseverlerin yardım yapmalarına, bu yardımların gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasına aracılık ettiklerini vurgulayan İbrahim Yüksel, özverili çalışmalarından dolayı İftar Çadırı Komisyonu’na ve çadırlarda çalışan Oda personeline de teşekkür etti.

Ramazan ayının Salihli’ye ve ülkemize barış, huzur ve bereket getirmesini temenni eden Yüksel, “Üyelerimize ve halkımıza hayırlı Ramazanlar dilerim” dedi.