01.05.2017
Salihli TSO, Ankara’da Manisa Güçbirliği toplantısına katıldı

Manisa Milletvekilleri, Manisalı eski bakanlar, Manisalı eski Milletvekileri, Ankara’da görev yapan Manisalı bürokratlar, Ankara’da görev yapan Manisalı kamu görevlileri, Ankara’da yaşayan Manisalı işadamları, dernek başkanları, Manisa oda, borsa başkanları ve TOBB Manisa Delegeleri Ankara Anemon Otel’de düzenlenen Güçbirliği yemeğinde buluştu.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil ve Meclis Başkanı Hayati Dolman’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen güçbirliği toplantısı ve yemeğine Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, Başkan Yardımcıları Taner Kalay ve Günay Topkaya ile Meclis üyeleri Fatma Gökçe Taşdelen, Ahmet Doğan, Emin Yüksel, Ali Rıza Onur, İsa Mert ve Süleyman Sevinç katıldı.

Geceye TBMM 22. Dönem Meclis Başkanı Bülent Arınç, Ak Parti Manisa Milletvekili ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Ak Parti Manisa Milletvekilleri Recai Berber ve Murat Baybatur,  CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay, Eski Bakanlar Sümer Oral, Muzaffer Ecemiş, İsmail Özdağlar,  Manisa eski Milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi,  Necati Çetinkaya ve Hakan Taşçı, AYİM Başkanı Abdullah Arslan, Yargıtay Üyesi Ali Suat Ertosun katıldı.  Ankara’da görev yapan Manisalı bürokratların, kamu görevlilerinin,  gazeteci Yavuz Donat,  işadamlarının ve dernek başkanlarının da yer aldığı yemekte yapılan konuşmalarda birlik ve beraberliğe vurgu yapıldı. Çok olumlu bir havada geçen toplantıda eski Meclis Başkanı Bülent Arınç, yaptığı konuşmada, “Manisa’yı temsil eden bizlerin siyasi görüşleri farklı olabilir, Önemli olan ilimizin kalkınması olunca ortak paydamız Manisa için hepimiz elimizden gelen gayreti göstermekteyiz. Sorunlarını çözmek için iktidarıyla, muhalefetiyle, bürokratlarıyla odalarımızla, iş adamlarımızla herkes elinden gelen gayreti göstermektedir.  Bu tür toplantıların yılda bir değil de en az üç ayda bir yapılması yararlı olur” dedi.