23.06.2017
Yüksel, Odalar Birliği’nde AB Komisyon toplantısına katıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 72. Genel Kurulu öncesinde, TOBB bünyesindeki komisyon ve kurullar, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri’nin de katılımıyla ayrı ayrı toplandı.​ Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, TOBB’un Avrupa Birliği Uyum Komisyonu’nun toplantısına katıldı.

TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Kopuz’un da katıldığı Avrupa Birliği Uyum Komisyonu toplantısında AB ile son gelişmeler ve komisyonun çalışmaları değerlendirildi. Salihli TSO Başkanı İbrahim Yüksel’in Sözcülük görevini yürüttüğü komisyonda, Avrupa Birliği’ne vize serbestisi konusunda iyimser görüşler ifade edildi.

TOBB’un 72. Genel Kurulu bugün (11 Mayıs) TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi toplantı salonunda gerçekleştirilecek.