21.09.2017
Emniyetin kampanyasına büyük destek

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Manisa Emniyet Müdürlüğü öncülüğünde ve Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan “Terörle mücadele eden kahramanlara destek kampanyası”na katkı sağlama kararı aldı.

Yönetim Kurulu’nda alınan ortak karar çerçevesinde  kuru üzüm gönderme kararı aldıklarını belirten Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, şunları söyledi:

“Manisa İl Emniyet Müdürlüğü’nün öncülüğünde başlatılan (Kahramanlara Destek) kampanyası için Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı çağrıya Salihli TSO olarak duyarsız kalamadık. Şırnak, Mardin-Nusaybin, Hakkari- Yüksekova gibi teröristlerin bulunduğu yerlerde görevli olan emniyet teşkilatımızın mensupları çok zor koşullarda görevlerini sürdürüyor. Buralarda kahramanca mücadele eden, arkadaşlarını şehit veren polisimize moral destek vermek, onların yanında olduğumuz mesajını sunmak üzere yöremizin en önemli ürünü olan kuru üzümle destek verme kararı aldık. Bu sayede hem üreticimizin ürünü değerlenmiş olacak, hem de besin değeri çok yüksek olan kuru üzümü tüketen polisimiz doğal ve yararlı bir besin almış olacak. Bu yönüyle kampanyayı düzenleyen Manisa ve Salihli Emniyet Teşkilatı’nı bu isabetli kararları için de kutluyoruz. Bu tür işbirliklerinde her zaman katkı koymaya hazırız.”