18.08.2017
Salihli Vizyon Dergisi, Güven ve Manisa otobüslerine konulacak

Salihli TSO, ilçenin tanıtımına katkı sağlamak için otobüs firmalarıyla ortak hareket etme kararı aldı. Salihli Güven ve Öz Salihli’nin yönetimini ziyaret eden Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri, Güven otobüslerinde uygulanan kitap kampanyasının bir benzerini gerçekleştirme konusunda fikir birliğine vardı.

Salihli Güven Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Manav ve Başkan Yardımcısı Ali İncemal’la görüşen Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel ve yönetim kurulu üyeleri, Milli Egemenlik Ortaokulu’nun Salihli Güven ile ortaklaşa düzenlediği “Kitaplı Koltuk Projesi”nin takdir edilecek bir uygulama olduğunu belirtti. Salihli TSO olarak ikinci otobüse konulacak olan kitapların sponsorluğunu üstlenerek, projeye destek verme kararı aldıklarını vurgulayan Yüksel, eğitim konusunda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Taner Kalay ve Yönetim Kurulu Üyeleri Yunus Kaya ve Abidin Alpaslan ile yapılan ziyarette Salihli Vizyon dergileri turizm firmasının yönetimine teslim edildi. Salihli TSO ve Güven yetkilileri, şehirlerarası otobüslere Salihli TSO’nun dergilerinin konulması ile ilçenin tanıtımına katkı sağlanacağı konusunda görüş birliğine vardı.