18.12.2017
Salihlili iş dünyası markalaşmayı öğrendi

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerinin ekonominin ve dünyanın gelişen şartlarına ayak uydurmalarına yardımcı olmak için eğitimlerle donatmaya devam ediyor. Son olarak Zafer Kalkınma Ajansı’nın desteklediği “Markalaşma” eğitiminden 22 kişi yararlandı.

Ayşe Müge Ak tarafından verilen markalaşma eğitimlerinde, değer yaratan pazarlama programı hazırlamak, seçilmiş müşterilerle sağlam ilişkiler kurmak, Türkiye’de reklam yasaları, marka tescili ve markaya devlet desteklerinin neler olduğu gibi konular hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Dört gün boyunca marka olmanın yollarını ve avantajlarını öğrenmek üzere toplam 24 saat eğitim alan üyeler, sertifikalarını Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel ve Başkan Yardımcısı Taner Kalay’ın elinden aldı.